Room Category: Kiságy bekészítés

Home / Kiságy bekészítés
Romantika szoba
Room

Romantika szoba

18 m2 alapterületű, zuhanyzós fürdőszoba tartozik hozzá. A fürdőszobában megőriztük a régi kályha fülkét, mely nagyban hozzájárul a fürdőszoba egyedi hangulatához.
A romantika szobát az eredeti kétszárnyú, bélletes ajtó nyitja. A szoba éke a 19. századi eredeti cserépkályha. A franciaágy egy felújított antik ágy, komfortos, többrétegű matraccal, a pihentető alvásért. Az ágyat baldachin teszi még romantikusabbá. A szobából csodálatos kilátás nyílik a szomszédos Esterházy kastélyra.

Madaras szoba
Room

Madaras szoba

16 m2 alapterületű, hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszoba, melyben meghagytuk az eredeti kályhafülkét. A madaras szobában a fekete és a krém szín dominál. A fakeretes franciaágy mögötti falat egyedi madármotívumos tapéta ékesíti. A szoba egyik részében kényelmes fotellel és olvasólampával egy olvasósarkot alakitottunk ki.

Szarvasos szoba
Room

Szarvasos szoba

14m2 alapterületű, saját zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik hozzá. A szarvasos szoba a franciaágy fölött elhelyezett szarvas agancsról kapta a nevét, mely egy családi ereklye,azelőtt a lakás folyosóját díszítette, így még kedvesebb szívünknek e darab. Lefestettük és ezzel a fehér aganccsal tettük egyedivé a szarvasos szoba ében színű falát.

Családi szoba
Room

Családi szoba

Két légterű, egy 11m2-es és egy 18m2 egymásba nyíló szobából áll,melyhez zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik. A kisebb szobában két szimpla ágy kapott helyet. A nagyobb légterű szobában franciaágyat helyeztünk el. A családi szoba kiválóan alkalmas kisgyermekes családok valamint kisebb baráti társaságok számára is.